יש לנו בעיקר שלושה סוגים של שוקולד והם:-
1-שוקולד מריר:
1-שוקולד מריר:
ללא חלב מכיל מוצקי קקאו וסוכר וגם ליצטין ולעתים וינלין חייב להיות אחוז המוצקי הקקאו גבוה מ35% ככל שאחוז המוצקי עולה כך שהשוקלד איכותי יותר.יש עוד סוג של שוקולד מריר והוא שוקולד כהה הוא כמו המריר אבל עם תוספת של אבקת חלב ובארץ נמכר לעתים תחת הגדרה "מריר חלבי".
2-שוקולד חלב:
2-שוקולד חלב:
שוקולד עם חלב.
מכיל מוצקי קקאו וסוכר ומרכיבי חלב וליצטין ולעתים גם וינלין איכותו נחשב פחות משוקולד מריר הטעם שלו מאוד טעים ומתוק.
3-שוקולד לבן:
3-שוקולד לבן:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה